Info om våre tjenesterRegistrer deg helt gratis

Registrering på denne siden er helt gratis og uforpliktende. Gratis konto vil gi deg tilgang til mange gratis kurs og tester og mer avanserte betalte kurs med sertifisering.

Vi følger personvernloven og deler ikke informasjon om medlemmene med en tredje part.
Les mer om bruk av Cookies og infokapsler og vår personvern policy

BRUKER-UNDERSØKELSER (Survey)

Spørreundersøkelser er en metode for å samle informasjon fra enkeltpersoner. Undersøkelser har en rekke formål, og kan utføres på mange måter. Undersøkelser kan gjennomføres for å samle informasjon gjennom en trykt spørreskjema, over telefon, via post, personlig, via diskett, eller på nettet. Denne informasjonen samles inn ved bruk av standardiserte prosedyrer slik at hver deltaker er stilt de samme spørsmålene på samme måte. Det innebærer å spørre folk om informasjon i noen strukturert format. Avhengig av hva som blir analysert, kan deltakerne bli kartlagt representere seg selv, sin arbeidsgiver, eller noen organisasjon de tilhører.

Les mer om nettbasert undersøkelse

OM SERMO

Sermo er en avdeling under Altnet AS som er en heldigital løsningsbedrift som leverer tjenester innen webutvikling, programmering, markedsføring og nettløsninger. Sermo har som hovedfokus å øke kompetanse, gi innsyn til brukere og samtidig levere forskjellige løsninger rettet mot den digitale forbruker.

 

Legg til favoritter

  • Nothing found

Meld om feil eller send tilbakemelding

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din! Dette hjelper oss med å gjøre siden enda bedre.

Takk!

Stem på din favoritt ide!

Ingen tilbakemeldinger tilgjengelig
Feedback