HMS regelverk

HMS krav for alle bransjerRegistrer deg helt gratis

Registrering på denne siden er helt gratis og uforpliktende. Gratis konto vil gi deg tilgang til mange gratis kurs og tester og mer avanserte betalte kurs med sertifisering.

Vi følger personvernloven og deler ikke informasjon om medlemmene med en tredje part.
Les mer om bruk av Cookies og infokapsler og vår personvern policy

Krav om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid

Forskrift om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheter (internkontrollforskriften) krever at den som er ansvarlig for virksomheten sørger for systematisk oppfølging av helse, miljø og sikkerhet. HMS-arbeidet skal gjøres i samarbeid med arbeidstakerne og deres representanter. Rutinene skal være dokumentert skriftlig, og skal sikre at problemer oppdages og tas hånd om i tide.

Hvem har krav om et systematisk HMS-arbeid

Internkontrollforskriften gjelder all virksomhet som omfattes av bestemte lover som behandler ulike helse-, miljø- og sikkerhetshensyn. Du kan gå ut fra at kravet om systematisk HMS-arbeid gjelder for din virksomhet, så sant den produserer, selger eller tilbyr varer eller tjenester. Forskriften gjelder den som er ansvarlig for virksomheten, arbeidstakere i offentlige og private virksomheter.

HMS kurs finner du her

 

 

Legg til favoritter

  • Nothing found

Destroy!

Destroy everything in sight and achieve enlightenment!
Use arrows to fly and space-bar to fire.
Press ESC to exit.

Report an issue or send a feedback

Your feedback helps us improve the quality of sermo.no and leksjon.no, many of the improvements made are driven by feedback from people like you!

Thanks

Rate your favorite idea!

No Feedback yet, be the first one to submit your idea!
Feedback