WordPress kurs for begynere

Nettkurs
Ny sertifikat
(80% riktige svar)
Pris
kr 990
Få tilgangReserver nå
Wordpress kurs for nybegynere

Under utvikling

WordPress driver mer enn 35% av webben (2020) og er i følge W3Techs verdens mest brukte publiseringssystem med en markedsandel på 59,6% (2018) — et tall som stiger for hver dag. Alt fra enkle nettsteder, til blogger, til komplekse portaler og nettsteder for bedrifter, og tilmed applikasjoner, er bygget med WordPress.

Ved å ha kunnskap rundt WordPress CMS sikrer du deg selv kompentanse som er framtidsrettet og tilegner deg kunnskap som kan brukes i andre CMS plattformer.

Dette kurset hjelper deg med å forstå hvordan det hele er satt sammen og hvordan du administrerer en WordPress side uten for mye dataspråk og kompleksitet.
Siden WordPress er basert på åpen kildekode, kan hvem som helst bidra til alt fra videreutvikling, språkoversetting og lage både gratis og betalte plugins og tema.

WordPress startet i May 27, 2003 og har siden konkurrert mot andre større åpen-kilde CMS som Drupal og Joomla. Plattformen var tiltenkt for det meste bloggere men har siden utviklet seg til å bli en meget grunndig plattform med uendelige muligheter.

Å lære WordPress er både gøy og gjør publisering til en fornøyelse. Selv om systemet kan betegnes til å ha mange sikkerhetshull og en meget attraktiv plattform for hackere, finnes det mange muligheter til å minske risikoen for uønskede hendelser med både tilpasninger og sikkerhetstiltak.
Det gjelder å huske at INGER plattform som er på nett er sikret mot alle typer angrep og sikkerhetshull. Større prosjekter = større sjanse for sikkerhetshull.

Dette kurset medfølger sertifisering ved fullførelse og tester må bestås for å få denne.

 

Kapittel 1 Om Wordpress
Del 1 : Wordpress historie
Del 2 : Wordpress teknologi
Kapittel 2 Oppsett
Del 3 : Domene, webhotell og MySQL
Del 4 : Installering av Wordpress
Kapittel 3 Admin panel og innstillinger
Del 5 : Admin panel
Del 6 : Plugins
Kapittel 4 Lage og redigere innlegg
Kapittel 5 Lage og redigere sider
Kapittel 6 Feilsøking
Del 9 : Hvit skjerm
Del 10 : Feil med plugin
Del 11 : Vedlikehold modus feil
Avsluttende test