WordPress nettkurs

 • Kurs info

  Nettkurs
 • Nettkurs
  3 Aktive deltagere
  13 ganger tatt
  Ny sertifikat
  (80% riktige svar)
  Pris
  kr 990
  Få tilgangReserver nå
  Wordpress kurs for nybegynere

  TA KURS I WORDPRESS

  Detaljert opplæring innen hvordan du installerer WordPress, lager innhold og feilsøking.

  WordPress driver mer enn 35% av webben (2020) og er i følge W3Techs verdens mest brukte publiseringssystem med en markedsandel på 59,6% (2018) — et tall som stiger for hver dag. Alt fra enkle nettsteder, til blogger, til komplekse portaler og nettsteder for bedrifter, og tilmed applikasjoner, er bygget med WordPress.

  Ved å ha kunnskap rundt WordPress CMS sikrer du deg selv kompentanse som er framtidsrettet og tilegner deg kunnskap som kan brukes i andre CMS plattformer.

  Dette kurset hjelper deg med å forstå hvordan det hele er satt sammen og hvordan du administrerer en WordPress side uten for mye dataspråk og kompleksitet.
  Siden WordPress er basert på åpen kildekode, kan hvem som helst bidra til alt fra videreutvikling, språkoversetting og lage både gratis og betalte plugins og tema.

  WordPress startet i May 27, 2003 og har siden konkurrert mot andre større åpen-kilde CMS som Drupal og Joomla. Plattformen var tiltenkt for det meste bloggere men har siden utviklet seg til å bli en meget grunndig plattform med uendelige muligheter.

  Å lære WordPress er både gøy og gjør publisering til en fornøyelse. Selv om systemet kan betegnes til å ha mange sikkerhetshull for de som har lite kunnskap med CMS (content management system) og er en meget attraktiv plattform for hackere, finnes det mange gode tiltak som kan implementeres til å gjøre WordPress sikrerer mot uønskede angrep.
  Det gjelder å huske at INGER plattform som er på nett er immun mot angrep og sikkerhetshull. Desto større og mer komplisert et prosjekt er, desto større er sjansen for a t det finnes sikkerhetshull som kan utnyttes.

  Dette kurset medfølger sertifisering ved fullførelse og tester må bestås for å få denne.

   

  Kapittel 1 Om Wordpress
  Del 1 : Wordpress historie
  Del 2 : Wordpress teknologi
  Kapittel 2 Oppsett
  Del 3 : Domene, webhotell og MySQL
  Del 4 : Installering av Wordpress
  Kapittel 3 Admin panel og innstillinger
  Del 5 : Admin panel
  Del 6 : Plugins
  Kapittel 4 Lage og redigere innlegg
  Kapittel 5 Lage og redigere sider
  Kapittel 6 Feilsøking
  Del 9 : Hvit skjerm
  Del 10 : Feil med plugin
  Del 11 : Vedlikehold modus feil
  Avsluttende test