Hvordan bli en god fotograf – Teknisk Kurs

Nettkurs
nov 20, 2019
Ny sertifikat
(80% riktige svar)
Pris
kr 4900
Kjøp nåReserver nå

TEKNISK FORSTÅELSE AV MODERNE FOTOUTSTYR

Innen fotografering vil erfaring og forståelse av det tekniske gi fotografen de aller beste bildene. Utstyret en fotograf bruker er en bonus som faller bort, blendet av hundrevis av tekniske egenskaper og innstillinger som til slutt og sist står i veien for gode bilder.

Enhver erfaren fotograf vil kunne ta meget gode bilder, selv med gamle fotoutstyr ved å forstå begrensningene til objektivene og kamerautstyret som er tilgjengelig. Gode og moderne utstyr vil selvfølgelig gi bedre resultater dersom det brukes riktig.

I dette kurset har vi samlet kunnskap til flere gode fotografer og deres erfaringer gjennom årene og legger fram gode tips for deg som er nybegynner,student eller erfaren fotograf.

Målet med kurset er å øke din forståelse til hvordan alt henger sammen og øke din forståelse av lys og dine omgivelser og hvordan dette best kan fanges av et bilde.

fotografi nettkurs

Du får tilgang til video og eksempelbilder, og hvordan du kan løse utfordrende omgivelser og lærer hvordan du tar best mulige bilder med utstyr som er tilgjengelig.

Det vil være til stor fordel om du har en speilreflekskamera tilgjengelig for dette kurset, men den kan også fullføres uten. Mobil kamera kan være et godt alternativ for de praksis delene i kurset.

Kurset har flere praktiske øvelser som hjelper deg med å aktiv forstå det tekniske med kameraet du bruker. Kurset har en varighet på ca. 3 dager og er begrenset med tidsskjema før du kan forsette videre. Denne tiden brukes til å praktisere og forstå innhold som er lært.

Ved fullførelse av kurs får du tildelt personlig diplom som inneholder referat av kursinnhold og oversikt over hva som er lært.

 

Følgende emner er dekket i kurset:

Kapittel 1 Introduksjon
Kapittel 2 Shutter speed
Kapittel 3 Gjøre og ikke gjøre
Kapittel 4 Gridlines
Kapittel 5 Riktig utstyr og objektiver
Kapittel 6 Lys og refleksjoner
Kapittel 7 ISO innstillinger
Kapittel 8 F-nummer og aperture
Kapittel 9 Støy og skarphet
Kapittel 10 RAW - DNG - NEF - CR